Markedets mest prisvindende sæt cykellygter

Markedets mest prisvindende sæt cykellygter

Duolight cykellygter er vinder af 10 designpriser og er siden 2012 blevet anerkendt for produktinnovation, høj kvalitet og design.

Tilbage i 2012 blev Duolight kåret som vinder af Materialica Design & Technology Silver Award i Tyskland, som er en af Europas førende events inden for produktinnovation. Duolight vandt i kategorien ’produkt’. Samme år fik Duolight æren af at modtage Reddot Design pris for høj kvalitetsdesign i Tyskland, hvor juryen udtalte følgende: “Functionality, usability and design are combined in this compact bicycle light in a highly intelligent way”. 

 

The Design Oscar

Duolight modtog I 2013 den prestigefyldte IF Product Design GOLD Award Best of the Best - også kaldet The Design Oscar. Denne pris tiltrækker hvert år mere end 4000 mennesker, som bedømmes af en række eksperter.

Duolight cykellygter er for dig, som søger tryghed på cykelstien, god kvalitet, lækkert design og en god pris. De er den accessory, du ikke kan undvære, hvis du elsker at cykle, og de vil med sikkerhed fuldende din cykelstil.

Cykellygterne har vundet en lang række designpriser og er dermed de mest prisvindende sæt cykellygter på markedet.

Se designpriserne her

Duolight
State of the art, design og teknologi i en lækker kompakt enhed.
Duolight ApS
Oldenburg Allé 7
2630 Taastrup
Danmark
CVR-nr.: 37354074