Den perfekte accessory til din cykel

Den perfekte accessory til din cykel

Duolight cykellygter er de seneste år blevet anerkendt for flot design og produktinnovation. Modeikoner som Nørgaard på Strøget, Norr, Axel og Kyoto har allerede taget de smarte cykellygter til sig i butikkerne.

 

Trendsættere i hjertet af København

Duolight cykellygter kan findes i tøjbutikken Nørgaard på Strøget i hjertet af København. Nørgaard på Strøget har gennem årene sat præg på den danske modeverden med klassisk modetøj til både kvinder, mænd og børn, og vi er stolte over at have vores cykellygter placeret i deres butik lige ved siden af de ypperste produkter inden for dansk mode.

Ikke langt fra Nørgaard på Strøget kan du finde cykellygterne hos tøjbutikken Norr på hjørnet ved Pilestræde, som sælger unikt tøj for mænd og kvinder. Derudover kan de findes hos Axel, som tilbyder et udvalg af designertøj fra modehuse rundt omkring i verden, samt tøjbutikken Kyoto, som med en kombination af skandinaviske og franske brands, sælger et stort udvalg af tøj og sneakers til mænd og kvinder.

Duolight cykellygter de er den perfekte accessory for dig, som elsker design, mode og samtidig holder af at cykle. De danner en smart enhed i bedste Ying og Yang stil og er lige til at klikke sammen og putte i lommen efter brug.


Se butikker du kan finde Duolight cykellygter

Foto: Kim Wyon, VisitDenmark

Duolight
State of the art, design og teknologi i en lækker kompakt enhed.
Duolight ApS
Oldenburg Allé 7
2630 Taastrup
Danmark
CVR-nr.: 37354074