Smarte cykellygter

Smart cykellygte til din fixie bike

En cykellygte er en sikkerhedsmæssig nødvendighed, men sjældent en klædelig accessory til en fixie bike. En fixie bike, som du har brugt både tid og penge på, for at få det helt rigtige look. Hvis du ejer en fixie bike, skal cykellygterne også være smarte. Cyklen er enkel og let i designet, så hvorfor kan cykellygterne ikke være det samme? DuoLight er et smart cykellygte sæt. Og de er smarte i mere end én forstand. Det cool design passer perfekt til den cool cykel. Og at de også sættes sammen på smart vis er kun en ekstra bonus. For- og baglygte kan let sættes sammen, så du kan have dem med – også selvom du ikke går i baggy jeans.

De smarte cykellygter, der har vundet et utal af designpriser, er også anerkendt af – ja – smarte butikker. Trendsættende Nørgaard på Strøget og de storslåede museer; Statens Museum for Kunst og Louisiana har alle solgt de fede cykellygter.

Cykellygter er en sikkerhedsmæssig nødvendighed! Og nu kan du få et sæt, der ovenikøbet har dét design finish din cykel fortjener.

Duolight
State of the art, design og teknologi i en lækker kompakt enhed.
Duolight ApS
Oldenburg Allé 7
2630 Taastrup
Danmark
CVR-nr.: 37354074